بالابر پله (صندلی پله پیما)

برای افراد با محدودیت حرکت، پیمایش و پله‌ها را صندلی پله‌پیما بهترین راه حل ایمنی است که برای افراد سالمند و ناتوان در یک محل چند طبقه‌ای جا به جایی راحت فراهم می‌آورد.

آیا پله‌های خانه به یک چالش روزانه برای شما یا عزیزانتان تبدیل شده‌اند؟ ما باور داریم که نصب صندلی بالابر پله می‌تواند زندگی روزمره افراد مبتلا به مشکلات حرکتی را بهبود بخشد. هدف شرکت آسانسور اوج لیفت در این مقاله اطلاع‌رسانی و آشنایی شما با دستگاه بالابر پله است تا شرایط زندگی شما و عزیزانتان را راحت تر کنیم و به شما کمک کنیم تا با نصب این وسیله، از مشکلات مربوط به پله ها به طور دائمی خداحافظی کنید.

انواع بالابر پله و تفاوت آنها

در ابتدا به دو مدل بالابر پله اشاره خواهیم کرد وسپس به بررسی آنها خواهیم پرداخت:

 صندلی پله‌پیما مستقیم

  برای پله‌هایی طراحی شده است که به طور مستقیم به طبقه دوم یا به زیرزمین می‌رسند.
از ریل‌های استاندارد آلومینیوم برای نصب استفاده می‌شود.
 زمان نصب معمولاً بین ٣ تا ٤ ساعت است.

 صندلی پله‌پیما پیچشی

برای پله‌های پیچیده، مارپیچ طراحی شده است.

نصب آن شامل ساخت یک ریل سفارشی متناسب با راه پله خاص شما است. 

زمان و هزینه بیشتری را به همراه دارد.

صندلی بالابر پله برای سالمندان

 با صندلی بالابر، از هر پله به‌راحتی و با اطمینان عبور کنید. این راهکار هوشمندانه و ایمن، به شما این امکان را می‌دهد که با نصب سریع و بدون نیاز به تغییرات ساختاری، تجربه‌ای بدون دردسر را برایتان به ارمغان می‌آورد.

بالابر پله

 پله پیما پیچشی یا بالابر پله ای چرخشی

پله‌پیما پیچشی یک دستگاه پیشرفته برای حمل افراد در مسیرهای پله‌ای پیچیده و مارپیچ است که با تطبیق‌پذیری بالا، امکان حرکت راحت و ایمن را در محیط‌های مختلف فراهم می‌کند. اوج لیفت با معرفی این محصول، راه‌حلی مناسب برای کسانی که به دنبال حفظ استقلال در خانه‌های دارای پله‌های پیچیده هستند، ارائه می‌دهد.

صندلی پله پیما چگونه کار می‌کند؟

برای افراد با محدودیت حرکت، پیمایش و پله‌ها را در خانه می‌تواند کار طاقت‌فرسا و حتی خطرناکی باشد. صندلی پله‌پیما بهترین راه حل ایمنی است که این مشکل را حل کرده و برای افراد سالمند و ناتوان در یک محل چند طبقه‌ای جا به جایی راحت فراهم می‌آورد.

اگر والدین شما مشکلات حرکتی دارند و از عصا، واکر یا ویلچر برای حرکت بهره می‌برند، حتما باید به فکر خرید دستگاه پله‌رو و نصب سریع صندلی پله‌پیما در محل سکونت خود باشید. صندلی پله‌پیما یا پله برقی خانگی به کاربران این امکان را می‌دهد تا با استفاده از نرده‌ها یا دیوار کنار پله‌ها به عنوان مسیر، راحت نشسته و به راحتی بین طبقات بالا و پایین حرکت کنند.

این وسیله متحرک به عنوان یک ابزار کاربردی برای جا به جایی سالمندان و افراد با مشکلات حرکتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. دستگاه پله‌پیما، با توجه به ارتفاع، نوع موتور و قدرت آن انواع مختلفی دارد؛ اما در کل می‌توان آن را به دو دسته صندلی پله‌پیما AC و DC از نوع صندلی پله‌پیما مستقیم و چرخشی تقسیم کرد. اصطلاحات دیگری که برای این وسیله استفاده می‌شود، شامل صندلی پله‌رو و بالابر پله‌رو و آسانسور پله‌رو است. در این مقاله قصد داریم با یکی از کاربردی‌ترین و مفیدترین وسایل جابجایی آشنا شویم.

تاریخچه بالابر پله

  • در اوایل دهه ٧٠ میلادی، شرکت انگلیسی با نام ACORN برای اولین بار به ساخت یک دستگاه استاندارد جهت جا به جایی افراد ناتوان و سالمند از روی پله‌ها فکر کرد. پس از ٢۴ ماه تلاش، این شرکت در سال ١٩٧۵ موفق به ساخت اولین بالابر پله‌رو در جهان شد. پس از ACORN، شرکت‌های مختلفی در سراسر جهان شروع به تولید این وسیله پرکاربرد کردند، از جمله شرکت MORONO در آمریکا.

  • در سال ١٣٩٠، برخی از این صندلی‌های پله‌رو وارد ایران شدند. اما به دلیل قیمت بالا، خرید این بالابرهای پله‌پیما برای افراد کمی دشوار بود. تا اینکه در سال ١٣٩۶، برخی از تولیدکنندگان ایرانی با مهندسی معکوس و هزینه‌های فراوان، توانستند نمونه بومی این وسیله را تولید کنند.  

  • با پیشرفت علم و اختراع وسایل، صندلی‌های پله‌پیما به یک ابزار کمکی بسیار مناسب برای بیماران و سالمندان برای جا به جایی روی پله‌ها تبدیل شده‌اند.


مزایا پله برقی خانگی

در ادامه به بررسی مزایا پله برقی خانگی میپردازیم:

افزایش ارزش اقتصادی ملک

   پله‌نورد خانگی، همانند آسانسور، ارزش ساختمان را افزایش می‌دهد.

 پیشگیری از حوادث

 نصب بالابرها جلوگیری از بروز صدمات و حوادث ناشی از بلغزیدن در حین بالا و پایین‌رفتن از پله‌ها را فراهم می‌کند.

بازگشت حس استقلال

  برای افراد با محدودیت حرکتی، بالابر پله به بازیابی استقلال کمک می‌کند و از اتکای زیاد به افراد دیگر جلوگیری می‌کند.

فضای کمی را اشغال می‌کنند

  بالابرهای پله‌ای به عنوان راه‌حلی کم‌فضای جابه‌جایی افراد در ساختمان‌ها شناخته می‌شوند.

 نصب آسان و بدون آسیب

 نصب پله‌نورد خانگی نیازی به تخریب کلی پلکان ندارد و تغییرات محدودی روی دیوار یا برخی از پله‌ها صورت می‌گیرد.

 راحتی در نصب و باز کردن

  نصب و باز کردن این بالابرها توسط حرفه‌ای‌ها به سرعت انجام می‌شود و در صورت نیاز به تعویض مکان، فرآیند آن نیز آسان است.

اطمینان از ایمنی

  دارای سیستم امنیتی ضد سقوط و کمربند ایمنی هنگام استفاده از بالابر هستند.

معایب پله برقی خانگی

  1.  هزینه زیاد: عیب اصلی بالابر پله‌ای، هزینه بالای نصب آن است. نصب یک بالابر پله پیما برای پلکان مستقیم در بازه ۳٬۰۰۰ تا ۵٬۰۰۰ دلاری قرار دارد که به نوع و تعداد پله‌ها بستگی دارد. همچنین، هزینه بالابرهای چرخشی نسبت به مدل‌های مستقیم بیشتر است.

  2.  هزینه سرویس سالیانه: بالابرها و پله‌برقی خانگی نیازمند سرویس و نگهداری منظم هستند. هزینه سرویس سالیانه به دلیل بررسی و تعمیرات ضروری است. رفع مشکلات کوچک به صورت منظم اقتصادی‌تر است، زیرا عدم سرویس منظم ممکن است به مشکلات بزرگ‌تر و هزینه بیشتر منجر شود.

   جمع بندی 

پله برقی خانگی برای افراد سالمند و کم توان مزایا زیادی دارد و با نصب آن در خانه سختی و زحمت بالا رفتن از پله از بین می رود. شرکت آسانسور اوج لیفت ارائه دهنده انواع خدمات مربوط به آسانسور و پله برقی می باشد برای دریافت مشاوره از اوج لیفت با شماره 0513103 تماس بگیرید.

 

بیشتر بخوانید:

ترور اسماعیل هنیه و تاثیر آن بر قیمت آسانسور

سقوط کارمند شهرداری درون چاله آسانسور

خرید آسانسور

عکس های بیشتر

انواع پله برقی

امتیاز دهید
47 رای (5 از 5)

سوالات متداول

بالابر پله چیست؟

صندلی پله‌پیما یا پله برقی خانگی به کاربران این امکان را می‌دهد تا با استفاده از نرده‌ها یا دیوار کنار پله‌ها به عنوان مسیر، راحت نشسته و به راحتی بین طبقات بالا و پایین حرکت کنند. این وسیله متحرک به عنوان یک ابزار کاربردی برای جا به جایی سالمندان و افراد با مشکلات حرکتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. دستگاه پله‌پیما، با توجه به ارتفاع، نوع موتور و قدرت آن انواع مختلفی دارد؛ اما در کل می‌توان آن را به دو دسته صندلی پله‌پیما AC و DC از نوع صندلی پله‌پیما مستقیم و چرخشی تقسیم کرد.

معایب بالابرپله چیست?

هزینه زیاد - عیب اصلی بالابر پله‌ای، هزینه بالای نصب آن است. نصب یک بالابر پله پیما برای پلکان مستقیم نیاز به حداقل ۶۰ میلیون تومان دارد، که به نوع و تعداد پله‌ها بستگی دارد. همچنین، هزینه بالابرهای چرخشی نسبت به مدل‌های مستقیم بیشتر است.

بالابرپله چند نوع دارد؟

نوع اول: صندلی پیما مستقیم نوع دوم: صندلی پیما پیچشی