معرفی درب طبقه آسانسور

بطورکلی درب آسانسور به دو گروه اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم می شود. که در اینجا با این دربهای طبقه آشنا می شوید. در هنگام نصب نیز هر آسانسور از دو نوع درب استفاده می کنند:

  • درب طبقه 

  • درب کابین

دومین مرحله راه اندازی ونصب آسانسور، مرحله نصب نمودن درب طبقات است.

در این مقاله، قرار است انواع درب های طبقه آسانسور را توضیح دهیم تا راحت تر بتوانید درب طبقه تان را انتخاب کنید:

 

درب طبقه آسانسور و انواع آن

 

درب طبقه، درب هایی هستند که در ورودی طبقات به کابین آسانسور نصب می شوند که انواع واقسام گوناگونی دارد، مانند: انواع لولایی، تلسکوپی (از یک طرف بازشو)، سانترال (از وسط بازشو) و درب های آکاردئونی. 
انتخاب نوع و اندازه بازشوی درب طبقات با توجه به طراحی آسانسور و متناسب با نوع کاربری و مطابق با استانداردها صورت می گیرد.

 

مشخصات درب طبقات اسانسور باکیفیت

  • وزن سنگین درب

  • دارا بودن فوم اگوستیک

  • لولای مقاوم و دارای بلبرینگ مخصوص

  • دارای رنگ کوره ای(استاتیک)

  •  ضد حریق
     


ساختار انواع درب طبقات آسانسور

درب طبقات آسانسور از دیدگاه ساختار به دو دسته اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم می شوند که در ادامه آن ها را توضیح می دهیم:

 

درب آسانسور نیمه اتومات :


با توجه به این که درب طبقات با دست بازشو هستند ودرب کابین به شکل اتومات باز وبسته میشود به این نوع درب ها ساسینشن یا درب طبقات نیمه اتوماتیک گفته میشود که گزینه خوبی برای سازه هایی که پاگرد طبقاتی مناسب دارند، خواهند بود.


درب آسانسور اتوماتیک :


درب طبقه همراه درب کابین باز وبسته می شود، به این معنی که نیروی محرکه هر دو درب توسط ساسپرشن انجام می گیرد. این نوع درب ها برای سازه هایی که پاگرد طبقاتی مناسبی ندارند، توصیه می شود.
رایج ترین نوع درب آسانسور درب لولایی و درب اتوماتیک است. البته با توجه به کارکرد آسانسور از درب های اتوبوسی- آکاردئونی و غیره نیز استفاده می شود. البته داشتن قاب شیشه نیز از موارد استاندارد درب طبقات اسانسور است که در شکل های مختلف بر روی درب نصب می شود. 
در ضمن، همانند همه قسمت های مکانیکی آسانسور باید در هنگام نصب آن، از هرگونه بی دقتی پرهیز کرد. زیرا کمترین بی توجهی عامل بوجود آمدن خسارت های مالی زیادی خواهدبود.


از مسائل مهم در نصب درب طبقات، دقت در انتخاب عرض مناسب با توجه به عرض موجود چاه آسانسور است. بطور مثال : اگر درب انتخابی از نوع تلکسوپی دولته (کشویی یک طرف باز شو) باشد، حداقل عرضی که برای چاه آسانسور لازم است یک ونیم برابر عرض مفید بازشوی درب به اضافه 20 سانتی متر آن است. چنانچه درب طبقه از نوع سانترال (دولته کشویی از وسط بازشو) انتخاب شود، حداقل عرضی که برای چاه آسانسور مورد نیاز است، برابر است با دو برابر عرض مفید بازشوی درب به اضافه 20 سانتی متر آن.

مقدار آهن آلاتی که برای نصب هر درب طبقه نیاز است، دو عدد نبشی 5 به اندازه عرض چاه است، یعنی برای نصب درب طبقات آسانسور، تعداد نبشی نمره پنج به اندازه عرض چاه آسانسور مساوی است با دو برابر تعدادی متوقف می شود.

 

اندازه درب طبقاتی آسانسور


درب طبقاتی آسانسور در اندازه های 70cm و 80 و 90 عرضه می گردد.

برای دستیابی به به بهترین پکیج وصرفه جویی در هزینه با همکاران فنی ما در اوج فراز تماس حاصل نمایید تا با بررسی نیاز های شما، مناسب ترین گزینه را معرفی کنند.

عکس های بیشتر

آسانسورهای مربوط به این قطعه

750kg 30 1.6
آسانسور هیدرولیک 10 نفره

آسانسور هیدرولیک 10 نفره در واقع دارای کابین 10 نفره است و می‌تواند وزن مفید حداکثر 750 کیلوگرم را جابجا کند

975kg 30 1.6
آسانسور گیربکس 13 نفره

ظرفیت آسانسور 13 نفره معادل وزن 975 کیلوگرم در استاندارد آسانسور تعریف شده است. بنابراین وزن مفید جابجایی در این آسانسور 975 کیلوگرم می‌باشد.

975kg 30 1.6
آسانسور روملس 13 نفره

ظرفیت آسانسور 13 نفره معادل وزن 975 کیلوگرم در استاندارد آسانسور تعریف شده است. بنابراین وزن مفید جابجایی در این آسانسور 975 کیلوگرم می‌باشد.

1200kg 30 1.6
آسانسور روملس 16 نفره

ظرفیت آسانسور 16 نفره معادل وزن 1200 کیلوگرم در استاندارد آسانسور تعریف شده است. بنابراین وزن مفید جابجایی در این آسانسور 1200کیلوگرم می‌باشد.

امتیاز دهید
1 رای (5 از 5)

سوالات متداول

برچه اساس باید نوع و اندازه بازشوی درب طبقات را انتخاب کنیم؟

انتخاب نوع و اندازه بازشوی درب طبقات با توجه به طراحی آسانسور و متناسب با نوع کاربری و مطابق با استانداردها صورت می گیرد.

درب های طبقات آسانسور از نظر ساختار به چند دسته تقسیم می شوند؟

درب طبقات آسانسور از دیدگاه ساختار به دو دسته اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم می شوند